Algemene informatie:

Capfun de Bongerd houdt de situatie rondom het coronavirus en de richtlijnen van de Nederlandse overheid nauwlettend in de gaten. Ons beleid passen wij aan op de meest actuele richtlijnen. Dit betekend dat deuren van ons Campingpark vooralsnog op 1 april openen voor vaste gasten en op 29 april voor toeristische gasten.

Wij begrijpen de bezorgdheid van onze gasten. Echter is er op dit moment nog geen negatief reisadvies, u kunt dus bij ons op vakantie komen. Uiteraard houden wij goed in de gaten wat de richtlijnen zullen zijn vanuit het RIVM en de overheid en kan dit zomaar veranderen, dan nemen wij direct contact met u op. Wel verzoeken wij onze gasten om alle contactregels ook op Campingpark op te volgen: Houdt dus 1,5 meter afstand van elkaar en recreër voornamelijk op uw eigen locatie en geniet van de rust en natuur om u heen. Daarnaast zullen al onze Sopparella's er alles aan doen om de faciliteiten die er zijn extra schoon te houden. 

Wat als u wilt annuleren?

Wij zijn geopend dus is het niet nodig om te annuleren. Op dit moment volgen wij het advies van het RIVM. Dit betekend dat sluiting van de Holle Bolle Boom en alle overige faciliteiten noodzakelijk zijn tot 29 april. Deze situatie overvalt ons ten zeerste. We vragen alle gasten geduld op te brengen met een reservering tot 29 april, we werken voor jullie aan een passende compensatieregeling en contacten jullie zo spoedig mogelijk. 

Voor reserveringen na 28 april geldt dat er op dit moment geen negatief reisadvies is voor uw reservering, hierdoor kunnen we geen uitsluitsel geven of uw reservering geannuleerd kan worden en zijn we in afwachting van de richtlijnen die de overheid ons aangeeft.

Wilt u toch graag annuleren verzoeken wij u advies in te winnen bij een eigen annuleringsverzekering. Één enkele annuleringsverzekering vergoed de kosten, het overgrote deel merkt het coronavirus aan als overmacht. 

Is de Holle Bolle Boom geopend?

Een van de maatregelen die zijn aangekondigd is dat horecagelegenheden e.d. allemaal dicht moeten tot 29 april. Dit betekend dat wij onze toegang tot de belevenissen en restaurants tot deze tijd hebben gesloten. De vaste gasten van het Campingpark mogen recreëren op ons Campingpark maar doen dit tot de periode van 29 april zonder faciliteiten.

Wij hopen op uw begrip voor deze situatie!