Zeer goede camping met veel recreatie mogelijkheden en alles wat je van een camping verwacht.

Flexibele aankomst- en vertrekdagen

Ook dit seizoen hanteren wij flexibele aankomst- en vertrekdagen. Dat betekent dat u op elke dag van de week kunt aankomen en kunt vertrekken.

Openingstijden 2019

Campingpark de Bongerd is in 2019 voor recreatief verblijf geopend van 5 april tot 30 september. De Bongerd Studio's zijn het hele jaar geopend. Voor een informatief bezoek bent u ook het hele jaar van harte welkom, de Parkreceptie is 7 dagen per week geopend met uitzondering van 1e kerstdag en nieuwjaarsdag.

Voorkeursboeking toeristisch kamperen

Heeft u een preferentie voor een bepaalde locatie op ons Campingpark? Dan kunt u die locatie, op basis van beschikbaarheid, speciaal reserveren. Aan deze voorkeursboeking is een tarief verbonden van € 20,75 per boeking.

Holle Bolle Boom, speel- en waterplezier

Gasten van Campingpark de Bongerd kunnen tijdens hun verblijf onbeperkt gebruik maken van de Holle Bolle Boom. Spetter in de wereld van de Holle Bolle Plons, klim en klauter in de Holle Bolle Binnen of geniet van het Spetter & Spatbad, het openluchtbad met glijbanen (geopend met mooi weer vanaf de meivakantie) en het Fonteinplein in de Holle Bolle Buiten. Open zelf de poortjes met een unieke vingerscan en ontdek de belevenissen van de Holle Bolle Boom! De entreepoortjes van de Holle Bolle Boom werken alleen tijdens de openingstijden van de Holle Bolle Boom.

Kampeertarieven

De tarieven voor toeristisch kamperen zijn inclusief uw eigen kampeermiddel, 10 ampère elektra aansluiting, water op uw locatie, kabeltelevisie- aansluiting, autoparkeerplaats, vuilwaterafvoer, wifi-internet en het gebruik van de overige faciliteiten zoals de Holle Bolle Boom, het openlucht zwembad en warme douches. Baby's tot één jaar zijn gratis en tellen niet mee bij de berekening van het aantal personen op de locatie.

Vingerscan

De entreepoortjes van de Holle Bolle Boom worden bediend door middel van een vingerscan-systeem. Met uw vingerscan kan ons systeem controleren of u vrij toegang heeft. Na afloop van uw verblijf worden alle gegevens die bij uw vingerscan horen compleet verwijderd uit het registratiesysteem. Kinderen beneden de 7 jaar mogen niet zonder begeleiding in de Holle Bolle Plons, ook al zijn zij in het bezit van één of meerdere zwemdiploma’s. De wetgeving verplicht ons hiertoe.

Bongerdpas

Uw auto staat tijdens uw verblijf niet bij uw kampeerlocatie. Bij uw reservering berekenen wij € 20,- borg voor de Bongerdpas, waarmee u uw auto op de parkeerplaats achter de slagboom kunt parkeren. Op de parkeerplaatsen staan bagagekarretjes die u met een muntje van € 2,- kunt gebruiken. Wanneer u bij vertrek de Bongerdpas weer inlevert ontvangt u de € 20,- retour. Op de aankomst- en vertrekdag mag u wel met de auto naar uw locatie.

Locaties

Onze standaard toeristische locaties zijn 10 meter bij 10 meter en voorzien van 10 ampère stroom, kabelaansluiting voor de televisie, watertappunt en een vuilwaterafvoerpunt. Slechts een aantal locaties zijn hier een uitzondering op en zijn omcirkeld op de plattegrond. Het grootste deel van onze toeristische locaties kenmerkt zich door een toplaag van een 100% natuurlijk schelpenmengsel. Op de locatie is een vlak van 5 bij 5 meter voorzien van dit 100% natuurlijk schelpenmengsel. Dit betreft dus precies de afmeting van uw caravan en eventuele voortent. De locatie heeft voor de rest dus een groene uitstraling. Er is uiteraard alles aan gedaan de schelpen goed plat te walsen, maar ondanks dat adviseren wij u wel om een bouwzeil als ondergrond te gebruiken voor onder het tentgedeelte. U kunt eventueel ook een worteldoek lenen voor onder uw kampeermiddel.

Per locatie is 1 kampeermiddel toegestaan en 1 klein (koepel) bijzettentje voor circa 2 personen (maximaal 4 m2). Grotere bijzettenten/extra kampeermiddelen zijn niet toegestaan, dan dient een extra locatie gereserveerd te worden.

Aansluitingen

Op uw locatie vindt u een CEE-stopcontact (Euronorm) en een antennestopcontact voor de kabeltelevisie. Wij raden u aan een eurostekker en een coax-snoer mee te nemen, evenals een afvoerslang voor het vuilwaterafvoerpunt op uw locatie. De genoemde aansluitmiddelen zijn in de GRinkel op ons park verkrijgbaar. De elektra-aansluiting is 10 ampère. U kunt gelijktijdig maximaal 2200 Watt aan apparatuur gebruiken.

Internet

Op de Bongerd is het mogelijk (zonder inlogcode) gebruik te maken van draadloos internet op uw locatie. Bij het all-in tarief zit het gebruik van recreatief internet inbegrepen. Het up- en downloaden van zware bestanden en gamen is hierbij niet mogelijk. 

Sanitaire voorzieningen

Op het Campingpark zijn drie Sanitairgebouwen met wasserette. Eén Sanitairgebouw heeft tevens een mindervalide ruimte. In alle Sanitairgebouwen zijn kinderdouches en kindertoiletten aanwezig. Ook staat er een vrieskist en magnetron voor algemeen gebruik.

Honden en andere huisdieren

Per toeristische locatie zijn maximaal twee huisdieren toegestaan. Deze dienen niet alleen op het Campingpark, maar ook op uw locatie te allen tijde aangelijnd te zijn. Voor het uitlaten van uw hond is er een speciale hondenuitlaatstrook (nummer 18 op de plattegrond). U dient altijd een schepje of opruimzakje mee te nemen. Honden zijn niet welkom in alle horecagelegenheden, de Parkreceptie, de GRinkel, het Appeloniatheater, de Sanitairgebouwen en de Holle Bolle Boom. Honden zijn ook niet toegestaan in de verhuuraccommodaties.

Programma Animatie, Show & Beleving

Een professioneel en dynamisch team verzorgt tijdens Pasen, de meivakantie, Hemelvaart, Pinksteren en tijdens de zes weken Noord-Hollandse schoolvakantie spetterende, uiteenlopende en veelal gethematiseerde activiteiten en shows. Het uitgebreide aanbod van bruisende activiteiten is gericht op kinderen tot 11 jaar en hun ouders. De activiteiten zijn veelal in leeftijdsgroepen verdeeld en verspreid over de hele dag. Vleghel de Egel, GRoma, GRadette, GRadus en Bobbi kunnen niet wachten totdat uw kinderen er zijn. Tussen Pasen en Koningsdag en na de meivakantie is er naast de weekenden doordeweeks dagelijks een kleinschalig programma afgestemd op het aantal aanwezige kinderen. In het voor- en naseizoen hebben wij alleen in het weekend een programma, afgestemd op het aantal aanwezige kinderen.

De GRinkel

De GRinkel is tijdens het kampeerseizoen dagelijks geopend voor vers afgebakken broodjes. Daarnaast kunt u bij de GRinkel terecht voor kleine dagelijkse boodschappen, lectuur en natuurlijk uw dagelijkse krant.

Aankomst en vertrek

Op uw aankomstdag staan wij vanaf 14:00 uur klaar om u te ontvangen. Op de vertrekdag nemen wij van gasten die toeristisch kamperen voor 12:00 uur weer afscheid.

Annuleringsfonds

Wij adviseren u deel te nemen aan het annuleringsfonds. Dit kunt u tot uiterlijk 2 weken na het ontvangen van de bevestiging bespreken. De kosten bedragen 5% van de totale verblijfskosten. Er worden geen administratiekosten in rekening gebracht. De voorwaarden van het annuleringsfonds kunt u nalezen op www.bongerd.nl/voorwaarden. Zonder deelname aan het annuleringsfonds wordt er geen restitutie verleend.

Reserveren

Ook voor in het voor- en naseizoen raden wij u aan te reserveren. Reserveren kan online via deze site of via de Parkreceptie. Wij berekenen geen reserveringskosten. In de bevestiging die u ontvangt, ziet u de betalingsspreiding. 50% van de verblijfskosten dient binnen 14 dagen na reservering te zijn voldaan. De tweede helft uiterlijk vier weken voor aankomst. Een gespreide betaling behoort tot de mogelijkheden. Hiervoor kunt u contact opnemen met de Parkreceptie via 0226-391481.

Campingpark de Bongerd

Gasten vertellen
  • » Totaal oordeel 8,6
  • » Omgeving 8,2
  • » Faciliteiten 8,8
  • » Service 8,6
  • » Sanitair 8,6
  • » Kindvriendelijkheid 9,1
  • » Personeel 8,7
  • » Klantvriendelijkheid 8,7
  • » Bereikbaarheid 8,8
  • » Prijs/ kwaliteitverhouding 8,1

Gemiddeld cijfer: 8,6