Nieuwsupdate van Vleghel 17 juni

Puntjes van Vleghel

Hieronder volgen in de nieuwsupdate wat stekelige puntjes die Veghel graag onder de aandacht brengt bij u als vaste gast!

NIEUWSUPDATE #1 – woensdag 17 juni 2020

Beste vaste gast,

Met een wekelijkse nieuwsupdate van Vleghel zullen wij u op de hoogte houden met weetjes over uw verblijf en ontwikkelingen op ons park betreffende de RIVM maatregelen.
Korte informatie in de mail en uitgebreidere actuele informatie op onze website welke u ten alle tijden kunt nalezen.

De vingerscan voor de Holle Bolle Boom

Nadat wij de Holle Bolle Boom weer mochten openen, zijn wij gestart met de alom besproken verschillende gekleurde polsbandjes. Vanaf zaterdag 20 juni gaan wij weer terug naar de welbekende vingerscan. Dit betekent dat de polsbandjes zullen vervallen en alle gasten hun vingerscan vanaf heden weer kunnen komen ophalen bij de Parkreceptie.

Reserveren

Voor een bezoek aan de Binnen of de Plons mag u nog steeds vooraf reserveren. Voor een bezoek aan de Buiten hoeft u niet te reserveren. Het reserveren is noodzakelijk vanwege het maximaal toegestane aantal volwassenen en kan via Mijn Bongerd.Voor de Holle Bolle Buiten hoeft u niet te reserveren. In de Buiten is voldoende ruimte om rekening te kunnen houden met elkaar. Wij verwachten van iedere gast hun verantwoordelijkheid voor wat betreft de inachtneming van de RIVM maatregelen.

Waterpark in de Holle Bolle Buiten

De Double Slide + Spacebowl zijn open! Voor veilig gebruik van de glijbanen wijzen wij u en de kinderen op het juist opvolgen van de aanwijzingen op de instructieborden.

Strippenkaarten, Boompasgasten en Daggasten

De maatregelen rondom het coronavirus laat ons dit seizoen lastige besluiten nemen. Deze zomer geen Boompasgasten, geen Daggasten en geen verkoop van Strippenkaarten is zo’n besluit. Bent u al in het bezit van een Strippenkaart? Als uitzondering kan deze nog worden gebruikt. Geniet van uw verblijf op de Bongerd!

Een vrolijke groet,

Vleghel de Egel

handtekening vleghel

Volgende nieuwsupdate van Vleghel