Nieuwsupdate van Vleghel 15 juli 

Puntjes van Vleghel

Hieronder volgen in een nieuwsupdate wat stekelige puntjes die Vleghel de Egel graag onder de aandacht brengt bij u als vaste gast!

NIEUWSUPDATE #5 – 15 juli 2020

Beste vaste gasten,

Sinds 1 juli geen Analoge TV, maar Digitale TV

Begin dit jaar hebben wij u geïnformeerd dat we overgaan op digitale TV omdat Ziggo het netwerk voor analoge TV gaat afsluiten. Dit stond uiteraard gepland voor 1 april, maar vanwege het coronavirus is dit uitgesteld naar 1 juli.

Om weer TV te kunnen kijken kunt u zelf de TV-instellingen wijzigen en in plaats van analoog op digitaal tv-zenders in te stellen. Houdt u bij het instellen rekening dat u de frequentie instelt op 474 en als netwerkcode 4444 gebruikt. Lukt het niet? Vraag een naaste buur of die misschien meer weet, samen komt u vaak heel ver. Komt u er samen niet uit of is het niet mogelijk om digitale TV te ontvangen? Bij de Parkreceptie wordt een beperkte voorraad speciale omvormers van Ziggo verkocht wanneer u geen TV heeft die digitaal kan uitzenden, deze omvormers zetten het digitale signaal om in analoge TV zodat u toch TV kunt kijken.
(op dit moment zijn de omvormers niet op voorraad, vorige week donderdag zijn ze wel al reeds besteld)

Quads, steps en andere gemotoriseerde/elektrische speelobjecten

Een aantal weken geleden hebben wij u laten weten dat wij overwegen een totaalverbod in te stellen op het gebruik van quads, steps en andere gemotoriseerde of elektrische speelobjecten op het Campingpark. Wij hebben inmiddels besloten dat dit seizoen de quads, steps en andere gemotoriseerde of elektrische speelobjecten zijn toegestaan mits zij zich houden aan een maximale snelheid van 5 km/h. Van ouders hebben wij begrepen dat u dit kunt instellen. Aan u dan ook het verzoek en de verantwoordelijkheid om dit in te stellen en geen sleutels mee te geven aan de kinderen. Blijkt nu toch dat er te hard en gevaarlijk wordt gereden wijzigen wij ons besluit en kan er alsnog een totaalverbod komen. Ook is het mogelijk om het speelobject in te nemen zodat we in gesprek kunnen gaan met de ouders. We verzoeken u als ouders dit te bespreken met uw kinderen.

Het blijft verboden om met gemotoriseerde quads of crossmotors op het Campingpark te rijden, deze mogen pas gestart worden op de crossbaan aan de achterzijde van het natuurpark. Voor volgend jaar geldt echter dat er geen gemotoriseerde quads of crossmotors meer zijn toegestaan op het Campingpark omdat er dan niet meer gecrost mag worden op het Natuurpark.

Volwassen Bingo!

Na de superleuke Kinder Bingo met ruim 200 kinderen in de Animatietent kriebelde bij veel volwassenen de vraag naar Volwassen Bingo. Helaas, dit seizoen kan er geen Volwassen Bingo worden georganiseerd. Door de corona maatregelen mogen wij geen evenementen organiseren waarbij veel volwassenen bij elkaar komen. Jullie zullen begrijpen dat ook wij deze gezellige evenementen missen maar helaas niet anders kunnen deze zomer.

Een vrolijke groet,

Vleghel de Egel

handtekening vleghel

Vorige nieuwsupdate van Vleghel
Volgende nieuwsupdate van Vleghel