Nieuwsupdate van Vleghel 21 juli

Puntjes van Vleghel

Hieronder volgen in een nieuwsupdate wat stekelige puntjes die Vleghel de Egel graag onder de aandacht brengt bij u als vaste gast!

NIEUWSUPDATE #6 – 21 juli 2020

Beste vaste gast,

Slagbomen

Wegens problemen met de anti-passback op de slagbomen zijn deze inmiddels gereset. U zult wel gedacht hebben waarom staat de parkeerplaats zo vol?! Zeker afgelopen zondag kwam dit tot het toppunt. Na overleg met de automatiseerder hebben we besloten om de anti-passback opnieuw in te stellen. De instellingen staan nu zo dat u met 1 auto door de slagboom kan, of met 2 mits u betaalt voor een extra parkeerplaats. Gaat de slagboom niet open, dan betekent dit dat er al een auto van u op de parkeerplaats aanwezig is. Dit leest u ook op het display. Op zo’n moment kunnen wij u geen toegang verlenen. Wij verzoeken u dan vriendelijk om de auto op de parkeerplaats achter de Holle Bolle Boom te parkeren, hier is voldoende ruimte.

Vuurwerkshow

Zaterdag 25 juli en zaterdag 8 augustus om 22.30 uur presenteren we een geweldige Vuurwerkshow!
Op de Parkoever van het Natuurpark maar ook op de andere diverse locaties op het park kan iedereen genieten van spectaculair luchtvuurwerk. Twee verschillende shows en anders dan anders.

Corona proof! Geen pre-show, geen grond vuurwerk en geen vlammenwerpers maar spectaculair luchtvuurwerk vanaf diverse locaties op het park goed te zien. Op de Parkoever, het voetbalveld en op de heuvels staan drie meter stippen. Geniet met het gezin op één van de stippen van het fantastische luchtvuurwerk. Staat u op de eerste rij of op de vijfde rij, door de onderling afstand heeft iedereen goed zicht op het vuurwerk. Veel plezier alvast!

Een vrolijke groet,

Vleghel de Egel

handtekening vleghel

Vorige nieuwsupdate van Vleghel
Volgende nieuwsupdate van Vleghel