Nieuwsupdate van Vleghel 29 juli

Puntjes van Vleghel

Hieronder volgen in een nieuwsupdate wat stekelige puntjes die Vleghel de Egel graag onder de aandacht brengt bij u als vaste gast!

NIEUWSUPDATE #7 – 29 juli 2020

Beste vaste gast,

Goede gesprekken met de jeugd

Onlangs hebben we samen met de jeugd een gesprek gehad op de Bongerd, onze oogappeltjes die al jaren staan maar de faciliteiten langzaam ontgroeien. Zoals jullie weten is de doelgroep van de Bongerd: Kinderen tot 12 jaar. Het vermaak voor de oudere doelgroep, wordt zo nu en dan gemist door de jeugd. Daarom is er een overleg geweest met de volgende uitkomsten:

  • Iedere vrijdagavond t/m 21 augustus discozwemmen 11 jaar en ouder van 21.15 – 22.15;
  • Utopia eilanden zijn weer geopend de jeugd mag hier weer hutten bouwen onder toezicht van ouders;
  • De lichten in de animatietent blijven aan tot 00.00 uur. Zo heeft de jeugd een fijne chill plek mits zij deze netjes achterlaten, niet op en achter het podium komen en hier geen geluidsoverlast veroorzaken;
  • Er mag een Jeugd Bingo van 10 t/m 17 jaar georganiseerd worden, houdt de Bongerd-app in de gaten;
  • Een eventuele filmavond behoort ook nog tot de mogelijkheden;

Alle bovenstaande activiteiten zullen georganiseerd worden door de jeugd en ouders hiervan, waar nodig in samenwerking met de Bongerd.

Muziek aan? Tot hoe laat mag dat? En hoe hard?

De bovenstaande vragen we horen ze vaak, maar hoe zit het nu echt. Nog even ter reminder een verduidelijking van de regels:

  • Muziek mag aan zolang het geluidsvolume beperkt blijft tot de eigen locatie, buren hoeven hier niet van mee te genieten;
  • Muziek mag aan tot uiterlijk 23.00 uur mits aan het geringe geluidsvolume wordt voldaan en geen geluidsoverlast veroorzaakt;
  • Muziek mag niet aan wanneer het te hard staat en geluidsoverlast veroorzaakt en na 23.00 uur;

Dit bovenstaande geldt uiteraard voor al het geluidsoverlast. Na 23.00 uur verwachten we dat het rustig is op uw locatie, her en der wat geroezemoes moet kunnen. Onze sfeerbeheerders zijn hier s’avonds echter soms erg druk mee en merken dat het soms te luid en te druk is, het verzoek aan u om hier dus op te letten. Zo heeft u en uw naaste buur een fijn verblijf op ons Campingpark.

Een vrolijke groet,

Vleghel de Egel

handtekening vleghel

Vorige nieuwsupdate van Vleghel
Volgende nieuwsupdate van Vleghel