Nieuwsupdate van Vleghel 5 augustus

Puntjes van Vleghel

Hieronder volgen in een nieuwsupdate wat stekelige puntjes die Vleghel de Egel graag onder de aandacht brengt bij u als vaste gast!

NIEUWSUPDATE #8 – 5 augustus 2020

Beste vaste gast,

Hittegolf beleid

Het wordt warm, heel warm zelfs op sommige dagen. Dit betekend dat het gezellig kan worden en we extra goed rekening moeten houden met elkaar en de ruimte op het park en in de Holle Bolle Buiten. Wij willen een ieder dan ook verzoeken om het volgende in acht te nemen:

  • Zoek de ruimte, het is groot genoeg. Maak ook gebruik van de ligweides;
  • Houdt rekening met elkaar, ook tijdens het zwemmen;
  • Handdoekje leggen? Wanneer u om 09.30 uur een handdoek neerlegt om vervolgens te gaan ontbijten of later terug te komen, zullen wij uw handdoek weghalen van het ligbed. Deze kunt u opgevouwen ophalen bij de Cabana. Zo kan iemand die er wel gebruik van wenst te maken, dit ligbedje gebruiken;
  • Hebben we u al even niet gezien en wordt er geen gebruik gemaakt van een ligbed dan wordt na één halfuur uw handdoek weggehaald. U kunt deze dan opgevouwen ophalen bij de Cabana. Zo kan iemand die er wel gebruik van wenst te maken, dit ligbedje gebruiken;

Samen zorgen we voor het gewenste vakantieplezier, geniet en respecteer elkaar. Zo helpt u ons ook een beetje tijdens het toezicht houden.

Vuurwerk zaterdag 8 augustus

Aanstaande zaterdag weer een spetterende vuurwerkshow, ditmaal zijn de weersvoorspellingen positief gestemd. Komen jullie ook weer kijken. Vorige keer zagen we dat er nog voldoende ruimte was op het Natuurpark rondom de speelheuvels, maak hier gebruik van zodat we goed verspreid kunnen staan en u goed zicht heeft op het vuurwerk. Uiteraard mag u ook weer plaatsnemen op de parkoever. Wij zorgen weer voor een spetterend vuurwerk, veel kijkplezier.

Kermis zondag 9 augustus

Ook dit jaar weer een kermis op het park, wel anders dan voorgaande jaren en niet op één plek maar verspreid over het Evenementenveld en het Natuurpark. De prijzen voor de munten zijn daarentegen dit jaar hetzelfde als vorig jaar. Vanaf vandaag kunt u munten kopen bij de Parkreceptie, zo kunnen we dit verspreid doen over de gehele week en zorgen we er samen voor dat het niet te druk wordt. Wacht dus vooral niet tot zondag met het kopen van uw munten. U koopt 10 munten voor € 15,00, een losse munt kost € 2,00. Op zondag zal er naast de Parkreceptie ook munten verkoop plaatsvinden op de kermis.

Het Stamboom-terras opent om 11.30 uur de deuren voor de ouders, zodat u ook de kermissfeer op afstand kunt meepakken. Tot aan het diner serveren wij hier lekkere hapjes vanaf de borrelkaart en geniet u van een heerlijk drankje in de zon.

Een vrolijke groet,

Vleghel de Egel

handtekening vleghel

Vorige nieuwsupdate van Vleghel