Zeer goede camping met veel recreatie mogelijkheden en alles wat je van een camping verwacht.

Op Campingpark de Bongerd staan onze Capfun Lodges, Boomgaard Lodges en Bongerd Studio’s. Mooie verhuuraccommodaties voor een heerlijke vakantie zonder eigen kampeermiddel.

Capfun Lodges

NIEUW en NU boekbaar op Campingpark de Bongerd, Capfun Lodges! 

Er zijn verschillende typen Capfun Lodges, hieronder een overzicht:

 • Een Capfun Lodge Jasmijn is een luxe ingerichte accommodatie met minstens 2 slaapkamers, 2 badkamers, een woonkamer en keuken met een grote koelkast en een vaatwasser. Geniet hier dus heerlijk van uw eigen badkamer! 
 • Een Capfun Lodge Bizouquet (Kids) is de leukste accommodatie voor u en de kinderen met 2 slaapkamers, 1 badkamer en woonkamer met keuken inclusief vaatwasser en grote koelkast. Als extra heeft deze accommodatie een speelkamer waar de kinderen zich prima kunnen vermaken, tevens kunt u hierin een eigen campingbed plaatsen voor een baby. 
 • Een Capfun Lodge Resort heeft 2 slaapkamers, 1 badkamer en een woonkamer met keuken inclusief vaatwasser en grote koelkast. Zij worden op ons nieuwe Natuurpark geplaatst waar u heerlijk kunt genieten van al het groen om u heen. 
 • Een Capfun Lodge Bart is ruim opgezet en geschikt voor 6 personen, u beschikt over 3 slaapkamers, 1 badkamer en een woonkamer en keuken met grote koelkast en een vaatwasser. 
 • Een Capfun Lodge Kim TB is een ruim opgezette accommodatie met 2 slaapkamers, 1 badkamer en woonkamer met keuken inclusief vaatwasser en grote koelkast. De ligging van deze accommodatie is de echte eye-catcher, met het terras aan de voorzijde van de accommodatie kijkt u zo uit over de natuur in de omgeving en de spelende kinderen. 

Goed om te weten!
De Capfun Lodges hebben in de zomerperiode vanaf vrijdag 3 juli tot maandag 24 augustus vaste aankomst- en vertrekdagen op vrijdag en maandag. 
Wenst u deze dus in de zomer te reserveren pas hier dan uw zoekfunctie op aan en selecteer maandag of vrijdag als aankomstdag en vertrekdag. 

Boomgaard Lodges

De Boomgaard Lodges zijn fraai vormgegeven, compleet en sfeervol ingericht. Ze liggen centraal op het Campingpark, dichtbij speeltuinen en het Buitenbad. De Lodges zijn te reserveren voor de periode in het kampeerseizoen (van april tot oktober). Kijk voor de tarieven en beschikbaarheid in zoek & boek. Wilt u telefonisch reserveren? Dat kan via 0226-39 14 81 (7 dagen per week bereikbaar tussen 09.00 en 17.00 uur).

Lees meer over deze verhuuraccommodatie www.bongerd.nl/boomgaardlodges

Bongerd Studio's

Vanuit de Studio met blote voeten de met dauw bedekte tuin inlopen of op het verhoogde terras de ochtendkrant lezen en genieten van de omgeving! Het kan in onze Bongerd Studio's. Ze liggen op één van de mooiste plekjes van ons Park. Vanuit uw studio heeft u zicht op de vijvers en het evenementenveld. De 3 studio's zijn modern en sfeervol ingericht, voor een kort verblijf. Even een weekend er tussenuit of op bezoek bij vrienden of bekenden die al op ons Campingpark verblijven: het kan allemaal. De middelste studio heeft vier slaapplaatsen (2x2 stapelbedden). De ruimte is met vier personen vrij beperkt, namelijk net zo groot als de tweepersoons studio. De Studio's zijn het hele jaar geopend.

De Studio's zijn ook uitermate geschikt voor een overnachting na een huwelijksfeest, bijvoorbeeld in Restaurant de Stamboom. De 3 studio's zijn aan elkaar gelegen en zijn daardoor ook uitermate geschikt om als familie volledig te reserveren.

Heeft u interesse in een verblijf in een van de Studio's? Bekijk voor de tarieven en beschikbaarheid in de zoek & boek module.

Lees meer over deze verhuuraccommodatie

 

 

Campingpark de Bongerd

Gasten vertellen
 • » Totaal oordeel 8,6
 • » Omgeving 8,2
 • » Faciliteiten 8,8
 • » Service 8,6
 • » Sanitair 8,6
 • » Kindvriendelijkheid 9,1
 • » Personeel 8,7
 • » Klantvriendelijkheid 8,7
 • » Bereikbaarheid 8,8
 • » Prijs/ kwaliteitverhouding 8,1

Gemiddeld cijfer: 8,6