Een tot in de puntjes verzorgd camping- vakantiepark.

Op Campingpark de Bongerd staan onze Capfun Lodges(NIEUW!), Boomgaard Lodges en Bongerd Studio’s. Mooie verhuuraccommodaties voor een heerlijke vakantie zonder eigen kampeermiddel.

Capfun Lodges

NIEUW op Campingpark de Bongerd! Luxe Capfun Lodges!

Capfun Lodges zijn luxe ingerichte vakantieverblijven met 2 slaapkamers, 2 badkamers, een woonkamer en keuken met een grote koelkast en een vaatwasser. Een heerlijke accommodatie voor het hele gezin. Dit seizoen zijn er 2 Capfun Lodges op ons park beschikbaar waar gasten een heerlijke vakantie kunnen vieren. Wij zijn heel benieuwd hoe onze gasten deze nieuwe lodges ervaren dus hopen op vele positieve reacties. Wij kunnen leren van uw verblijf, laat het ons weten! Telefonisch reserveren kan via 0226-391481.

Boomgaard Lodges

De Boomgaard Lodges zijn fraai vormgegeven, compleet en sfeervol ingericht. Ze liggen centraal op het Campingpark, dichtbij speeltuinen en het Buitenbad. De Lodges zijn te reserveren voor de periode in het kampeerseizoen (van april tot oktober). Kijk voor de tarieven en beschikbaarheid in zoek & boek. Wilt u telefonisch reserveren? Dat kan via 0226-39 14 81 (7 dagen per week bereikbaar tussen 09.00 en 17.00 uur).

Lees meer over deze verhuuraccommodatie www.bongerd.nl/boomgaardlodges

Bongerd Studio's

Vanuit de Studio met blote voeten de met dauw bedekte tuin inlopen of op het verhoogde terras de ochtendkrant lezen en genieten van de omgeving! Het kan in onze Bongerd Studio's. Ze liggen op één van de mooiste plekjes van ons Park. Vanuit uw studio heeft u zicht op de vijvers en het evenementenveld. De 3 studio's zijn modern en sfeervol ingericht, voor een kort verblijf. Even een weekend er tussenuit of op bezoek bij vrienden of bekenden die al op ons Campingpark verblijven: het kan allemaal. De middelste studio heeft vier slaapplaatsen (2x2 stapelbedden). De ruimte is met vier personen vrij beperkt, namelijk net zo groot als de tweepersoons studio. De Studio's zijn het hele jaar geopend.

De Studio's zijn ook uitermate geschikt voor een overnachting na een huwelijksfeest, bijvoorbeeld in Restaurant de Stamboom. De 3 studio's zijn aan elkaar gelegen en zijn daardoor ook uitermate geschikt om als familie volledig te reserveren.

Heeft u interesse in een verblijf in een van de Studio's? Bekijk voor de tarieven en beschikbaarheid in de zoek & boek module.

Lees meer over deze verhuuraccommodatie

XL luxe lodge

Bent u op zoek naar een grote stacaravan? Onze eigen verhuuraccommodaties zijn geschikt voor maximaal 5 personen. Wij hebben 1 stacaravan die geschikt is voor 6 personen. Deze is ook vindbaar in zoek&boek.

Particuliere verhuur

Sommige van onze vaste gasten verhuren hun toer- of stacaravan. Vaak gebeurt dit via vrienden, kennissen, Marktplaats of andere kanalen. De reservering loopt dan dus buiten ons Campingpark om. Meer informatie vindt u hierover in onze Handige weetjes.

Campingpark de Bongerd

Gasten vertellen
  • » Totaal oordeel 8,6
  • » Omgeving 8,2
  • » Faciliteiten 8,8
  • » Service 8,6
  • » Sanitair 8,6
  • » Kindvriendelijkheid 9,1
  • » Personeel 8,7
  • » Klantvriendelijkheid 8,7
  • » Bereikbaarheid 8,8
  • » Prijs/ kwaliteitverhouding 8,1

Gemiddeld cijfer: 8,6