Een tot in de puntjes verzorgd camping vakantiepark.

Animatie voor de kinderen

Campingpark Capfun de Bongerd heeft een eigen professioneel Animatieteam. De een is goed in sport en spel, de ander is show en zingen. Een gevarieerd animatie team dat de kinderen op een leuke manier bezig houdt met knutselen, sporten, theater en nog veel meer! Denk aan schuimparty’s, aquabubbles, gezellige braderie, circus en nog veel meer! De animatie professionals van campingpark de Bongerd zorgen ervoor dat uw kind een vakantie beleeft, die niet snel vergeten zal worden. Reserveer nu uw vakantie op campingpark de Bongerd.

In onze Bongerd App staat het animatieprogramma aangeven op het moment dat u ons Campingpark bent. Meestal staat het programma een week vooruit ingepland. Download de app alvast op uw smartphone, zodat u altijd op de hoogte blijft van de laatste nieuwtjes.

In de zomer presenteren wij dagelijks een gevarieerd animatieprogramma. In het voor- en naseizoen is er een aangepast programma in de weekenden.

CORONA UPDATE; Wij bieden vanaf heden een beperkt programma; Een knutsel in de ochtend en een spel in de middag, alleen voor kinderen t/m 12 jaar.
Deze activiteiten worden alleen in de weekenden georganiseerd. In de herfstvakantie (week 42) worden deze activiteiten dagelijks aangeboden.

Volg ons animatieteam ook op Instagram!

Zoek & Boek

Lees onze reviews

Reserveren

Wilt u een locatie reserveren voor de vakantie van uw dromen? Dat kan online of via de telefoon (0226) 39 14 81