Vriendelijk park, heerlijk ontspannen bij het komen en gaan.

Tarieven Capfun de Bongerd

De kampeertarieven van Capfun de Bongerd voor 2023 kunt u vinden in het Zoek & Boek gedeelte. Wilt u meer weten over wat u mag verwachten qua voorwaarden en regels? Kijk dan op onze pagina Handige weetjes. U kunt ook 7 dagen in de week tijdens kantooruren uw verblijf voor Capfun de Bongerd reserveren via onze Parkreceptie 0226 – 39 14 81.

De tarieven van een seizoenslocatie vindt u onderaan deze pagina.

Arrangementen 2023

Bekijk de tarieven van onze arrangementen.

Tarieven seizoenslocatie 2023

Stacaravan: € 3.659,-

Dit is inclusief waterzuiveringslasten, elektra tot 250 kWu, 16 ampère, water tot 20 m3, riolering, digitale televisie, internet en het gebruik van de overige faciliteiten zoals de Holle Bolle Boom. Exclusief toeristenbelasting. Op de Parkreceptie is een overzicht beschikbaar van stacaravans die door de gasten te koop worden aangeboden. Deze verschillen in kwaliteit en prijsklasse. Het overzicht wordt niet opgestuurd en is alleen bij de Parkreceptie op te halen.

Toercaravan: € 3.167,-

Dit is inclusief toeristenbelasting, waterzuiveringslasten, elektra tot 250 kWu, 10 ampère, water, riolering, digitale televisie, (recreatief gebruik van) internet en het gebruik van de overige faciliteiten, zoals warme douches en de Holle Bolle Boom.

Voor seizoenlocaties zijn bezoekers overdag, logés en winterstalling gratis. Alle tarieven zijn exclusief: wasserette, horeca, gas. Het toegepaste BTW tarief is 9%. Prijswijzigingen voorbehouden.

Heeft u interesse in een seizoenslocatie op de Bongerd? Dan is het goed om te weten dat verblijf alleen is toegestaan van april tot en met september.

Zoek & Boek