Een tot in de puntjes verzorgd camping vakantiepark.

Informatie over Capfun de Bongerd

Campingpark Capfun de Bongerd is gelegen in Tuitjenhorn in het prachtige Noord-Holland. Met een topsfeer en persoonlijke service is het ons doel om de verwachtingen van onze gasten te overtreffen. Vleghel de Egel en buurman Koning Pa-Radijs van de Holle Bolle Boom zorgen er samen voor dat u zult genieten van een onvergetelijke vakantie op Capfun de Bongerd!

Maak nu een reservering via 0226 – 39 14 81 (elke dag bereikbaar)

Capfun de Bongerd met vele voorzieningen en faciliteiten richt zich voornamelijk op kinderen tot 11 jaar en hun (groot) ouders. Op Capfun de Bongerd bevinden zich naast een zwem-, speelvijver, voetbalveld, dierenweide en ook diverse speeltuintjes en speeltoestellen vlakbij de locaties. En alsof dat nog niet genoeg is, kunnen de kinderen zich ook nog uitleven in speelparadijs de Holle Bolle Boom waar in het Waterpark een Spetter- en Spatbad, Fonteinplein, te gekke glijbanen en een openluchtzwembad zijn te vinden.

Kamperen is nog nooit zo leuk geweest!

Ook voor de actieve 50-plusser heeft het Campingpark en de omgeving van Tuitjenhorn van alles te bieden. Wat dacht u van een wandeling op de Klimduin van Schoorl of een fietsroute richting het strand van Callantsoog. Speciaal voor deze gasten hebben wij een aantrekkelijk budgettarief.

Zoek & Boek

Lees onze reviews

Seizoenslocatie

Bent u op zoek naar een toer- en/of stacaravanlocatie voor het gehele kampeerseizoen? Hiervoor kunt u het beste contact opnemen met de Parkreceptie via 0226 – 39 14 81 (7 dagen per week bereikbaar).