Handige weetjes toeristisch kamperen2024-01-20T14:21:58+00:00

De kinderen vermaken zich de gehele dag door.

Handige weetjes kamperen

Komt u kamperen op Capfun de Bongerd en heeft u vragen over uw verblijf? Hieronder leest u alles wat handig is om te weten voor als u komt kamperen op ons campingpark.

Flexibele aankomst- en vertrekdagen in het laagseizoen, in het hoogseizoen enkel op zaterdag2024-01-19T14:11:29+00:00

In de periode van 6 juli 2024 tot 1 september 2024 kunt u voor uw kampeer locatie enkel aankomen en vertrekken op zaterdag. Buiten deze periode is het mogelijk om flexibel aan te komen en te vertrekken.

Openingstijden2024-01-19T14:10:50+00:00

Capfun de Bongerd is in 2024 voor het kamperen geopend van 12 april t/m 22 september. Voor een verblijf in een accommodatie is Capfun de Bongerd geopend van 22 maart t/m 3 november. De Bongerd Studio’s zijn het hele jaar geopend. Voor een informatief bezoek bent u ook het hele jaar van harte welkom. De Parkreceptie is 7 dagen per week geopend met uitzondering van 1e kerstdag en nieuwjaarsdag.

Voorkeursboeking2021-01-27T09:45:55+00:00

Heeft u een preferentie voor een bepaalde locatie op ons Campingpark? Dan kunt u die locatie, op basis van beschikbaarheid, speciaal reserveren. Aan deze voorkeursboeking is een tarief verbonden van € 25,- per boeking.

Holle Bolle Boom, speel- en waterplezier2022-09-14T07:53:33+00:00

Gasten van Campingpark de Bongerd kunnen tijdens hun verblijf onbeperkt gebruik maken van de Holle Bolle Boom. Spetter in de wereld van de Holle Bolle Plons, klim en klauter in de Holle Bolle Binnen of geniet van het Spetter & Spatbad, het openluchtbad met glijbanen (geopend met mooi weer vanaf de meivakantie tot september) en het Fonteinplein in de Holle Bolle Buiten. Open zelf de poortjes met jouw eigen Bongerd Bandje en ontdek de belevenissen van de Holle Bolle Boom! De entreepoortjes van de Holle Bolle Boom werken alleen tijdens de openingstijden van de Holle Bolle Boom.

Kampeertarieven2024-01-19T14:04:27+00:00

Wij bieden twee soorten kampeerlocaties aan:

  • De standaard Comfort locaties, deze zijn 100 m2 en voorzien van 10 ampère stroom, wifi, tv aansluiting voor digitale ontvangst, watertappunt, een vuilwaterafvoerpunt en een autoparkeerplaats. Het gebruik van de overige faciliteiten zoals de Holle Bolle Boom, het openlucht zwembad en het sanitair gebouw met warme douches zijn inbegrepen in de prijs.
  • De afwijkende locaties, deze wijken af van de standaard 100m2 afmeting. Verder beschikken de locaties over dezelfde voorzieningen als de standaard Comfort locaties. Het gebruik van de overige faciliteiten zoals de Holle Bolle Boom, het openlucht zwembad en het sanitair gebouw met warme douches zijn ook inbegrepen in de prijs. Voor precieze afmetingen kunt u contact opnemen met de Parkreceptie.
Locaties2024-01-19T14:06:19+00:00

Op Capfun de Bongerd vindt u twee typen kampeerlocaties, namelijk de standaard comfort locaties en de afwijkende locaties.

  • De standaard Comfort locaties zijn 100 m2 en voorzien van 10 ampère stroom, tv aansluiting voor digitale ontvangst, watertappunt en een vuilwaterafvoerpunt.
  • De afwijkende locaties wijken af van het standaard formaat van 100 m2, deze locaties zijn alleen telefonisch te reserveren. Neem hiervoor dus contact op met de Parkreceptie, dan kunnen zij aangeven wat de exacte afmetingen van de desbetreffende locaties zijn. De afwijkende locaties beschikken net als de standaard Comfort locaties over 10 ampère stroom, tv aansluiting voor digitale ontvangst, watertappunt en een vuilwaterafvoerpunt.

Alle toeristische locaties zijn voorzien van een toplaag van 100% natuurlijk schelpenmengsel. Deze toplaag bestaat uit een vlak van ongeveer  5 bij 5 meter en betreft dus precies de afmeting van uw caravan en eventuele voortent. De locatie heeft voor de rest een groene uitstraling. Er is uiteraard alles aan gedaan de schelpen goed plat te walsen, maar ondanks dat adviseren wij u wel om een bouwzeil als ondergrond te gebruiken voor onder het tentgedeelte. Per locatie is 1 kampeermiddel toegestaan en 1 klein (koepel) bijzettentje voor circa 2 personen (maximaal 4 m2). Grotere bijzettenten/extra kampeermiddelen zijn niet toegestaan, dan dient een extra locatie gereserveerd te worden.

Aansluitingen2024-01-19T14:00:54+00:00

Op uw locatie vindt u een CEE-stopcontact (Euronorm). Wij raden u aan een eurostekker en een coax-snoer mee te nemen, evenals een afvoerslang voor het vuilwaterafvoerpunt op uw locatie. De eurostekker is te huur bij de Parkreceptie voor €20,- borg. Tevens beschikt u op de locatie over een digitaal tv-signaal(DVB-C), wanneer uw TV geen DVB-C tuner heeft kunt u helaas geen signaal ontvangen. Bij de kampeerlocatie beschikt u over een  elektra-aansluiting van 10 ampère, gelijktijdig kunt u maximaal 2200 Watt aan apparatuur gebruiken.

Sanitaire voorzieningen2024-05-10T15:45:35+00:00

Op het Campingpark kunnen jullie vanaf 2024 gebruiken maken van het compleet gerenoveerde luxe Sanitairgebouw. Het luxe Sanitairgebouw is voorzien van een wasserette, kindertoiletten en kinderdouches, familiedouches, reguliere douches en toiletten, een mindervalide toilet en een vaatwasser.

Honden en andere huisdieren2021-01-27T09:55:33+00:00

Per toeristische locatie zijn maximaal twee huisdieren toegestaan. Deze dienen niet alleen op het Campingpark, maar ook op uw locatie te allen tijde aangelijnd te zijn. Voor het uitlaten van uw hond is er een speciale hondenuitlaatstrook. U dient altijd een schepje of opruimzakje mee te nemen. Honden zijn niet welkom in alle horecagelegenheden, de Parkreceptie, de GRinkel, het Appeloniatheater, de Sanitairgebouwen en de Holle Bolle Boom. Honden zijn ook niet toegestaan in de verhuuraccommodaties.

Programma Animatie, Show & Beleving2020-09-09T13:32:36+00:00

Een professioneel en dynamisch team verzorgt tijdens Pasen, de meivakantie, Hemelvaart, Pinksteren en tijdens de zes weken Noord-Hollandse schoolvakantie spetterende, uiteenlopende en veelal gethematiseerde activiteiten en shows. Het uitgebreide aanbod van bruisende activiteiten is gericht op kinderen tot 11 jaar en hun ouders. De activiteiten zijn veelal in leeftijdsgroepen verdeeld en verspreid over de hele dag. Vleghel de Egel, GRoma, GRadette en GRadus kunnen niet wachten totdat uw kinderen er zijn. Tussen Pasen en Koningsdag en na de meivakantie is er naast de weekenden doordeweeks dagelijks een kleinschalig programma afgestemd op het aantal aanwezige kinderen. In het voor- en naseizoen hebben wij alleen in het weekend een programma, afgestemd op het aantal aanwezige kinderen.

De GRinkel2024-01-19T14:07:39+00:00

De GRinkel is tijdens het kampeerseizoen dagelijks geopend voor vers afgebakken broodjes. Daarnaast kunt u bij de GRinkel terecht voor kleine dagelijkse boodschappen, lectuur en natuurlijk uw dagelijkse krant.

Aankomst en vertrek2024-03-17T13:19:21+00:00

Op uw aankomst dag staan wij vanaf 14:00 uur klaar om u te ontvangen. Op de vertrek dag nemen wij van gasten die toeristisch kamperen voor 12:00 uur weer afscheid. Op de aankomst dag bent u vanaf 09:30 uur al welkom om gebruik te maken van de belevenissen. Ook op de vertrek dag kunt u de gehele dag nog gebruik maken van alle belevenissen.

Annuleren2021-01-27T09:33:05+00:00

Annuleringen voor aankomst moeten rechtstreeks en schriftelijk aan de camping worden doorgegeven. U kunt dus uw reservering annuleren door een e-mail te sturen naar de camping. Het e-mailadres vindt u op de pagina van de camping.

Indien u bij ons de annuleringsgarantie hebt afgesloten en uw reden is een geldige (zie hiervoor de algemene verkoopvoorwaarden: www.capfun.nl/CONDITIONS_GENERALES_DE_VENTE_NL.pdf) dan vragen wij u bij de e-mail een bewijs mee te sturen. Dit kan dus bijvoorbeeld een verklaring van uw dokter zijn waarin wordt aangegeven dat het voor u wegens medische redenen niet mogelijk is om op vakantie te gaan. Vermeldt u in de e-mail ook uw IBAN en BIC (de BIC kunt u vinden op de website van uw bank) zodat de camping zo snel mogelijk over kan gaan tot de terugbetaling van het reeds voldane bedrag, minus reserveringskosten en annuleringsgarantie.

Indien u bij een externe verzekeringsmaatschappij een annuleringsverzekering hebt, dan verloopt de terugbetaling via hen. U moet dan nog wel steeds de reservering schriftelijk bij de camping annuleren. Wij raden in dit geval aan eerst contact op te nemen met de verzekeringsmaatschappij om te vragen wat zij precies nodig hebben van de camping qua documentatie. Dit kan bijvoorbeeld een annuleringsbevestiging of annuleringsnota zijn. U kunt hier dan direct om vragen in de e-mail en de camping zal u dit dan toesturen.

Reserveren2024-01-19T14:03:40+00:00

Ook in het voor- en naseizoen raden wij u aan een reservering te maken. Reserveren kan online via deze site of via de Parkreceptie. Wij rekenen €10,-  reserveringskosten. In de bevestiging die u ontvangt, ziet u de betalingsspreiding. 25% van de verblijfskosten dient binnen 10 dagen na reservering te zijn voldaan. Het restant betaald u uiterlijk 30 dagen voor aankomst.

Zoek & Boek

Ga naar de bovenkant