Het volledige park ziet er netjes en verzorgd uit.

Faciliteiten van de Bongerd

Uit eten met de kinderen

Uit eten met kinderen

Lekker eten zonder te koken? Bij Capfun de Bongerd is het allemaal mogelijk. Kom langs bij Het Pa-Viljoen, Restaurant Het Klokhuis, De Pizzaboom of Pannenkoeken restaurant Wafelien. Bekijk ook onze site www.hollebolleboom.nl voor alle mogelijkheden voor het eten op onze camping.

Animatie

Animatie

Capfun de Bongerd heeft een eigen professioneel Animatieteam. De een is goed in sport en spel, de ander is show en zingen. Een gevarieerd team dat de kinderen op een leuke manier bezig houdt met knutselen, sporten, theater en nog veel meer!

Zwemmen op Campingpark de Bongerd

Zwemmen

Op ons mooie Campingpark bevinden zich naast een zwem-speelvijver ook nog spettermogelijkheden in de Holle Bolle Boom! Zoals een spetter- en spatbad, een Fonteinplein en het Roetsj-bad in de Buiten en uiteraard de overdekte Plons met diverse glijbanen en een Fonteinplein.

Holle bolle boom

De Holle Bolle Boom

De gethematiseerde dagattractie de Holle Bolle Boom ligt op het park van Capfun de Bongerd. Overdekt spelen, overdekt en tropisch spetteren met water en/of speel- en waterpret in het openlucht waterpark.

3x 50 meter extra waterglijbaan

3 x 50 meter waterglijbanen

In de zomer van 2020, in het jaar van het 50-jarige bestaan van Capfun de Bongerd is het waterpark uitgebreid met maar liefst 3 x 50 meter aan waterglijbanen, een mooie toevoeging voor onze bezoekers.

Eropuit in Noord-Holland

Dagje uit in Noord-Holland

Noord-Holland heeft een heleboel te bieden. Te veel om op deze pagina op te noemen. We hebben hier een aantal suggesties om Noord-Holland te ontdekken, maar we verwijzen u ook graag naar de site van Kidsproof voor de beste tips.