Noord-Holland heeft een heleboel te bieden. Te veel om op deze pagina op te noemen. We hebben hier een aantal suggesties, maar we verwijzen u ook graag naar de site van Kidsproof voor de beste tips.

Ontdekken
- Vlindorado in Waarland
- Museum Broekerveiling in Broek op Langedijk
- Land van Fluwel in Sint Maartenzee
- Zeeaquarium in Bergen aan Zee
- Van Blanckendaell Park in Tuitjenhorn

Actieve uitjes
- Skeef Cable Ski in Heerhugowaard
- Jumpsquare trampolinepark in Heerhugowaard
- Wandelen/fietsen in Schoorl of Petten
- Bowlen, klimmen en abseilen bij De Geus Langedijk 

Gezellig
- Bioscoop in Schagen, Alkmaar of Heerhugowaard
- Overdekt winkelen in Schagen of Heerhugowaard
- Winkelen in steden als Alkmaar, Hoorn of Schagen

We verwijzen u dus ook graag naar de site Kidsproof Kop van Noord-Holland voor alle leuke dingen die in de omgeving van Campingpark de Bongerd te beleven zijn. Er is ook een link voor fietsroutes in de regio.

"Vorig jaar voor het eerst bij jullie geweest en ik ben helemaal verliefd geworden, op de geweldige en veelzijdige omgeving!"

Capfun de Bongerd heeft een eigen professioneel Animatieteam. De een is goed in sport en spel, de ander is show en zingen. Een gevarieerd team dat de kinderen op een leuke manier bezig houdt met knutselen, sporten, theater en nog veel meer! Denk aan schuimparty’s, aquabubbles, gezellige braderie, circus en nog veel meer!

Op ons mooie Campingpark bevinden zich naast een zwem-speelvijver ook nog spettermogelijkheden in de Holle Bolle Boom! Zoals een spetter- en spatbad, een Fonteinplein en het Roetsj-bad in de Buiten en uiteraard de overdekte Plons met diverse glijbanen en een Fonteinplein. Voor kinderen van alle leeftijden is er een uitdaging met water te vinden. Geniet met slecht weer overdekt in de Plons en met mooi weer van de diverse buitenspeelmogelijkheden in en met water. Vanaf september zijn het Spetter- en Spatbad en het Roetsj-Bad in winterslaap.

NIEUW IN 2020!

In 2020 het jaar van het 50-jarige bestaan van Capfun de Bongerd. Wordt het waterpark uitgebreid met maar liefst 3 x 50 meter aan waterglijbanen, een mooie toevoeging voor onze bezoekers. Vanaf de meivakantie kunnen jullie op ons Campingpark genieten van de ultieme glij-ervaring. 

De gethematiseerde dagattractie de Holle Bolle Boom ligt op het park van Campingpark de Bongerd. Overdekt spelen, overdekt en tropisch spetteren met water en/of speel- en waterpret in het openlucht speelpark. Uitdaging en afwisseling genoeg voor kinderen tot 11 jaar!

Bij een verblijf op het toeristisch park is de entree voor de Holle Bolle Boom (Binnen, Buiten, Plons) inclusief. De Holle Bolle Boom is veel meer dan een indoor speelparadijs, het is een beleving! De Holle Bolle Boom is elke dag geopend van 09.30 tot 18.00 uur. In het weekend en tijdens Noord-Hollandse schoolvakanties is de Holle Bolle Boom geopend tot 19.00 uur. Spetter- en Spatbad en Roetsj-Bad: Bij mooi zomers weer zijn de baden open tijdens de openingstijden van de Holle Bolle Buiten. Vanaf september zijn het Spetter- en Spatbad en het Roetsj-Bad in winterslaap.

Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op de site van de Holle Bolle Boom

 

Lekker eten zonder te koken? Bij de Bongerd is het allemaal mogelijk. Bekijk ook onze site etenenspelen.com voor alle mogelijkheden.

Campingpark de Bongerd

Gasten vertellen
  • » Totaal oordeel 8,6
  • » Omgeving 8,2
  • » Faciliteiten 8,8
  • » Service 8,6
  • » Sanitair 8,6
  • » Kindvriendelijkheid 9,1
  • » Personeel 8,7
  • » Klantvriendelijkheid 8,7
  • » Bereikbaarheid 8,8
  • » Prijs/ kwaliteitverhouding 8,1

Gemiddeld cijfer: 8,6