Het volledige park ziet er netjes en verzorgd uit.

Faciliteiten van de Bongerd

Uit eten met de kinderen

Uit eten met kinderen

Lekker eten zonder te koken? Bij de Bongerd is het allemaal mogelijk zoals Het Pa-Viljoen, Restaurant Het Klokhuis en Restaurant De Stamboom. Bekijk ook onze site etenenspelen.com voor alle mogelijkheden voor het eten op onze camping.

Meer weten

Animatie

Animatie

Capfun de Bongerd heeft een eigen professioneel Animatieteam. De een is goed in sport en spel, de ander is show en zingen. Een gevarieerd team dat de kinderen op een leuke manier bezig houdt met knutselen, sporten, theater en nog veel meer!

Lees meer

Zwemmen op Campingpark de Bongerd

Zwemmen

Op ons mooie Campingpark bevinden zich naast een zwem-speelvijver ook nog spettermogelijkheden in de Holle Bolle Boom! Zoals een spetter- en spatbad, een Fonteinplein en het Roetsj-bad in de Buiten en uiteraard de overdekte Plons met diverse glijbanen en een Fonteinplein.

Lees meer

Holle bolle boom

De Holle Bolle Boom

De gethematiseerde dagattractie de Holle Bolle Boom ligt op het park van Campingpark de Bongerd. Overdekt spelen, overdekt en tropisch spetteren met water en/of speel- en waterpret in het openlucht speelpark.

Meer weten

Nieuw waterpark

3 x 50 meter waterglijbanen

Vanaf de meivakantie 2020 in het jaar van het 50-jarige bestaan van Capfun de Bongerd wordt het waterpark uitgebreid met maar liefst 3 x 50 meter aan waterglijbanen, een mooie toevoeging voor onze bezoekers.

Lees meer

Eropuit in Noord-Holland

Dagje uit in Noord-Holland

Noord-Holland heeft een heleboel te bieden. Te veel om op deze pagina op te noemen. We hebben hier een aantal suggesties om Noord-Holland te ontdekken, maar we verwijzen u ook graag naar de site van Kidsproof voor de beste tips.

Lees meer