Een tot in de puntjes verzorgd vakantiepark.

Kampeerlocaties op Capfun de Bongerd

Op Capfun de Bongerd vindt u twee typen kampeerlocaties, namelijk Comfort locaties en afwijkende kampeerlocaties.

  • De standaard Comfort locaties zijn 100 m2 en voorzien van 10 ampère stroom, tv aansluiting voor digitale ontvangst, watertappunt en een vuilwaterafvoerpunt.
  • De afwijkende kampeerlocaties verschillen alle in afmeting, waardoor deze locaties alleen telefonisch te reserveren zijn.

Alle kampeerlocaties op Capfun de Bongerd zijn voorzien van een toplaag van 100% natuurlijk schelpenmengsel. Deze toplaag bestaat uit een vlak van ongeveer 5 bij 5 meter en betreft ongeveer de afmeting van uw caravan en eventuele voortent. De locaties zijn verder groen ingericht met oog voor ruimte en speelplezier voor uw kinderen.

Over het gehele vakantiepark bevinden zich speeltuintjes en speeltoestellen. Dit varieert van een klimrek tot een grote air trampoline. Daarnaast is het Sanitairgebouw in 2024 volledig gerenoveerd en van alle luxe voorzien. U vind hier familiedouches, wascabines, babyrooms en een wasstraat voor uw vaat en kleding.

De kampeerlocaties hebben uiteraard niet allemaal dezelfde zonligging. Ontbijt u graag in het zonnetje of geniet u liever tijdens de barbecue van de zonsondergang? Heeft u specifieke wensen voor een locatie? Via de Parkreceptie kunt u aanvragen welke kampeerlocaties er beschikbaar zijn in de door u gewenste periode. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met de Parkreceptie via 0226 – 39 14 81 (7 dagen per week bereikbaar).

Zoek & Boek