Een tot in de puntjes verzorgd vakantiepark.

Kampeerlocaties op Capfun de Bongerd

Onze standaard toeristische locaties zijn 10 meter bij 10 meter en voorzien van 10 ampère stroom, kabelaansluiting voor de televisie, watertappunt en een vuilwaterafvoerpunt. Slechts een aantal locaties zijn hier een uitzondering op en zijn “oranje gekleurd” op de plattegrond. Alle toeristische locaties zijn voorzien van een toplaag van 100% natuurlijk schelpenmengsel. Deze toplaag is een vlak van ongeveer 5 bij 5 meter en betreft dus precies de afmeting van uw caravan en eventuele voortent. De locatie heeft voor de rest een groene uitstraling. Benieuwd naar de mogelijkheden? U kunt contact opnemen met de Parkreceptie via 0226 – 39 14 81 (7 dagen per week bereikbaar). Over het gehele Campingpark bevinden zich speeltuintjes en speeltoestellen. Dit varieert van een klimrek tot een grote airtrampoline. De speeltuintjes zijn ingedeeld op leeftijd, speelplezier voor iedereen!

De kampeerlocaties hebben uiteraard niet allemaal dezelfde zonligging. Ontbijt u graag in het zonnetje of geniet u liever tijdens de barbecue van de zonsondergang? Heeft u specifieke wensen voor een locatie? Via ons online boekingssysteem kunt u zien welke kampeerlocaties er beschikbaar zijn in de door u aangevraagde periode.

Zoek & Boek

Seizoenslocatie

Bent u op zoek naar een toer- en/of stacaravanlocatie voor het gehele kampeerseizoen? Hiervoor kunt u het beste contact opnemen met de Parkreceptie via 0226 – 39 14 81 (7 dagen per week bereikbaar).