Handige weetjes verhuuraccommodatie2021-01-21T14:00:37+00:00

Een tot in de puntjes verzorgd camping vakantiepark.

Handige weetjes accommodatie

Heeft u een accommodatie geboekt voor uw verblijf op Capfun de Bongerd en heeft u vragen over uw accommodatie? Hieronder leest u alles wat handig is om te weten voor uw verblijf op ons campingpark.

Openingstijden2023-11-02T09:54:00+00:00

Capfun de Bongerd is in 2024 voor het kamperen geopend van 12 april t/m 22 september. Voor een verblijf in een accommodatie is Capfun de Bongerd geopend van 22 maart t/m 3 november. De Bongerd Studio’s zijn het hele jaar geopend. Voor een informatief bezoek bent u ook het hele jaar van harte welkom, de Parkreceptie is 7 dagen per week geopend met uitzondering van 1e kerstdag en nieuwjaarsdag.

Aankomst en vertrek2024-03-17T13:21:27+00:00

Op uw aankomst dag staan wij vanaf 16:00 uur klaar om u te ontvangen. Op de vertrek dag zwaaien wij u om 10:00 uur weer uit. Op de aankomst dag bent u vanaf 09:30 uur al welkom om gebruik te maken van de belevenissen. Ook op de vertrek dag kunt u de gehele dag nog gebruik maken van alle belevenissen.

 

Bagage uitladen2024-03-17T13:27:48+00:00

Capfun de Bongerd is een autovrij Vakantiepark, tijdens het verblijf staat uw auto dus niet direct bij de verhuuraccommodatie. Tijdens het verblijf mag de auto geparkeerd worden op de dichtstbijzijnde parkeerplaats. Het is mogelijk om op de dag van aankomst en de dag van vertrek gebruik te maken van de bolderkarren die op de parkeerplaatsen staan om de bagage in-/uit te laden.

Holle Bolle Boom, speel- en waterplezier2024-03-17T13:38:36+00:00

Gasten van Capfun de Bongerd kunnen tijdens hun verblijf onbeperkt gebruik maken van de Holle Bolle Boom. Spetter in de wereld van de Holle Bolle Plons, klim en klauter in de Holle Bolle Binnen of geniet van het Spetter & Spatbad, CapfunBad, het openluchtbad met glijbanen en het Fonteinplein in het Waterpark (geopend met mooi weer vanaf de meivakantie tot begin september). Open zelf de poortjes met jouw eigen Bongerd Bandje en ontdek de belevenissen van de Holle Bolle Boom!

Tarieven2024-03-17T13:43:05+00:00

De tarieven voor de verhuuraccommodaties zijn inclusief gas, water, licht, wifi-internet en het gebruik van de overige faciliteiten zoals de Holle Bolle Boom. Per accommodatie type geldt een maximum aantal personen dat in de verhuuraccommodatie mag verblijven. Voor de specifieke tarieven per accommodatie en periode kan de Zoek & Boek functie gebruikt worden.

Internet2021-01-27T09:51:19+00:00

Op Capfun de Bongerd is het mogelijk (zonder inlogcode) gebruik te maken van draadloos internet op uw locatie. Bij ons all-in tarief zit het gebruik van recreatief internet inbegrepen. Het up- en downloaden van zware bestanden en gamen is hierbij niet mogelijk.

Huisdieren2020-05-24T11:51:50+00:00

Huisdieren zijn niet welkom in de verhuuraccommodaties, alle horecagelegenheden, de Parkreceptie, de GRinkel, het Appeloniatheater, de Sanitair gebouwen en de Holle Bolle Boom.

Programma Animatie, Show & Beleving2020-09-11T10:06:33+00:00

Een professioneel en dynamisch team verzorgt tijdens Pasen, de meivakantie, Hemelvaart, Pinksteren en tijdens de zes weken Noord-Hollandse schoolvakantie spetterende, uiteenlopende en veelal gethematiseerde activiteiten en shows. Het uitgebreide aanbod van bruisende activiteiten is gericht op kinderen tot en met 11 jaar en hun ouders. De activiteiten zijn veelal in leeftijdsgroepen verdeeld en verspreid over de hele dag. Vleghel de Egel, GRoma, GRadette en GRadus kunnen niet wachten totdat uw kinderen er zijn. Tussen Pasen en Koningsdag en na de meivakantie is er naast de weekenden doordeweeks dagelijks een kleinschalig programma afgestemd op het aantal aanwezige kinderen. In het voor- en naseizoen hebben wij alleen in het weekend een programma, afgestemd op het aantal aanwezige kinderen. Na 1 november is er geen animatie meer, omdat dan alleen de Bongerd Studio’s geopend zijn.

De GRinkel2023-11-02T09:27:30+00:00

De GRinkel is tijdens het kampeerseizoen van april tot oktober en in de herfstvakantie dagelijks geopend voor vers afgebakken broodjes. Daarnaast kunt u bij de GRinkel terecht voor kleine dagelijkse boodschappen, lectuur en natuurlijk uw dagelijkse krant. Jullie favoriete Capfun de Bongerd merchandise is ook verkrijgbaar in de GRinkel.

Annuleren2021-01-27T10:00:15+00:00

Annuleringen voor aankomst moeten rechtstreeks en schriftelijk aan de camping worden doorgegeven. U kunt dus uw reservering annuleren door een e-mail te sturen naar de camping. Het e-mailadres vindt u op de pagina van de camping.

Indien u bij ons de annuleringsgarantie hebt afgesloten en uw reden is een geldige (zie hiervoor de algemene verkoopvoorwaarden: www.capfun.nl/CONDITIONS_GENERALES_DE_VENTE_NL.pdf) dan vragen wij u bij de e-mail een bewijs mee te sturen. Dit kan dus bijvoorbeeld een verklaring van uw dokter zijn waarin wordt aangegeven dat het voor u wegens medische redenen niet mogelijk is om op vakantie te gaan. Vermeldt u in de e-mail ook uw IBAN en BIC (de BIC kunt u vinden op de website van uw bank) zodat de camping zo snel mogelijk over kan gaan tot de terugbetaling van het reeds voldane bedrag, minus reserveringskosten en annuleringsgarantie.

Indien u bij een externe verzekeringsmaatschappij een annuleringsverzekering hebt, dan verloopt de terugbetaling via hen. U moet dan nog wel steeds de reservering schriftelijk bij de camping annuleren. Wij raden in dit geval aan eerst contact op te nemen met de verzekeringsmaatschappij om te vragen wat zij precies nodig hebben van de camping qua documentatie. Dit kan bijvoorbeeld een annuleringsbevestiging of annuleringsnota zijn. U kunt hier dan direct om vragen in de e-mail en de camping zal u dit dan toesturen.

Reserveren2021-01-27T10:01:18+00:00

Ook voor in het voor- en naseizoen raden wij u aan te reserveren. Reserveren kan online via deze site of via de Parkreceptie. Voor uw reservering wordt er € 10,- aan reserveringskosten berekend. In de bevestiging die u ontvangt, ziet u de betalingsspreiding. 25% van de verblijfskosten dient binnen 10 dagen na reservering te zijn voldaan. Het restant uiterlijk vier weken voor aankomst.

Particuliere verhuur2022-03-03T14:34:54+00:00

Huurt u een stacaravan op Capfun de Bongerd, maar van een particuliere verhuurder? Dan hebben wij de volgende handige weetjes voor u:

  • Wij willen u er op attenderen dat de Bongerd niet garant staat of verantwoordelijk is voor de caravan die u huurt en raden u daarom aan om vooraf de caravan te komen bezichtigen.- Maak duidelijke afspraken over het aantal slaapplaatsen, de aankomst- en vertrektijden, over huisdieren, rookbeleid, schoonmaakkosten, gebruik van de inventaris en/of gasflessen en de parkeermogelijkheden.
  • Entree voor de Holle Bolle Boom zit niet in de particuliere huurprijs inbegrepen. De Holle Bolle Boom is in het seizoen van april tot eind augustus alleen geopend voor camping gasten. U kunt dan dus geen gebruik maken van de faciliteiten.
  • Capfun de Bongerd richt zich qua animatie en beleving op kinderen tot 11 jaar en is daarmee geen geschikt park voor tieners.
  • Capfun de Bongerd is niet verantwoordelijk en niet aansprakelijk voor de kwaliteit- prijsverhouding en netheid van de gehuurde caravan. Als huurder van een particuliere caravan bent u aan de Bongerd geen kosten verschuldigd.

Zoek & Boek

Ga naar de bovenkant