Verhuuraccommodaties2020-11-09T14:53:44+00:00

Het volledige park ziet er netjes en verzorgd uit.

Verhuuraccommodaties de Bongerd

Wij verwelkomen u graag in onze verhuuraccommodaties:

Boomgaard Studio's

Bongerd Studio 2-4 pers.

 • 2- of 4-persoons
 • Geschikt voor kort verblijf
 • Kleine keuken
 • Gezamenlijkte tuin met picknicktafel en vissteiger
 • Het hele jaar boekbaar o.b.v. beschikbaarheid
Boomgaard Lodge

Boomgaard Lodge 5 pers.

 • 5-persoons
 • 2 slaapkamers met stapelbed en enkel bed
 • 1 badkamer
 • Ingerichte keuken met magnetron
 • Tuin met picknicktafel
 • Boekbaar van april tot oktober o.b.v. beschikbaarheid
XL Luxe Lodges

Luxe Lodge 6 pers.

 • 6-persoons
 • 3 slaapkamers
 • 1 badkamer
 • Ingerichte keuken met combimagnetron
 • Tuin met picknickset, loungeset en schuur
 • Boekbaar van april tot oktober o.b.v. beschikbaarheid

Meer weten

capfun logo

Capfun Lodges

NIEUW en NU boekbaar op Campingpark de Bongerd, Capfun Lodges! Er zijn verschillende typen Capfun Lodges.

Capfun Lodge Jasmijn

Capfun Lodge Jasmijn 4 pers.

Een luxe ingerichte accommodatie met minstens 2 slaapkamers, 2 badkamers, een woonkamer en keuken met een grote koelkast en een vaatwasser. Geniet hier dus heerlijk van uw eigen badkamer!

Capfun Lodge Jasmijn 6 personen

Capfun Lodge Jasmijn 6 pers.

Een luxe ingericht vakantieverblijf waar onze gasten een heerlijke vakantie kunnen vieren met twee ruim ingerichte slaapkamers met beide een aparte badkamer.

Capfun Lodge Kim met terras

Capfun Lodge Kim 4 pers.

Een ruim opgezette accommodatie met 2 slaapkamers, voorterras, 1 badkamer en woonkamer met keuken inclusief vaatwasser en grote koelkast.

Capfun Lodge Bizouquet kids

Capfun Lodge Kids 5 pers.

De leukste accommodatie voor u en de kinderen met 2 slaapkamers, 1 badkamer en woonkamer met keuken inclusief vaatwasser en grote koelkast.

Capfun Lodge Resort buitenkant

Capfun Lodge Resort 6 pers.

Een accommodatie met 3 slaapkamers, 1 badkamer en woonkamer met keuken inclusief vaatwasser en grote koelkast.

Goed om te weten!

De Capfun Lodges hebben in de zomerperiode vanaf vrijdag 3 juli tot maandag 24 augustus vaste aankomst- en vertrekdagen op vrijdag en maandag. Wenst u deze dus in de zomer te reserveren pas dan uw zoekfunctie op aan en selecteer maandag of vrijdag als aankomstdag en vertrekdag.

Handige weetjes

Openingstijden2020-12-09T14:45:40+00:00

Capfun de Bongerd is in 2021 voor recreatief verblijf geopend van 1 april tot 3 oktober. De Bongerd Studio’s zijn het hele jaar geopend. Voor een informatief bezoek bent u ook het hele jaar van harte welkom, de Parkreceptie is 7 dagen per week geopend met uitzondering van 1e kerstdag en nieuwjaarsdag.

Aankomst en vertrek2020-12-09T14:43:11+00:00

Op uw aankomst dag staan wij vanaf 16:00 uur klaar om u te ontvangen. Op de vertrek dag zwaaien wij u om 10:00 uur weer uit.

 

Bagage uitladen2020-09-09T12:35:02+00:00

Capfun de Bongerd is een autovrij Campingpark, tijdens het verblijf staat uw auto dus niet bij de verhuuraccommodatie. Wel is het mogelijk om op de dag van aankomst en de dag van vertrek dicht bij de accommodatie tijdelijk te parkeren om de bagage in-/uit te laden.

Holle Bolle Boom, speel- en waterplezier2020-09-09T12:35:34+00:00

Gasten van Capfun de Bongerd kunnen tijdens hun verblijf onbeperkt gebruik maken van de Holle Bolle Boom. Spetter in de wereld van de Holle Bolle Plons, klim en klauter in de Holle Bolle Binnen of geniet van het Spetter & Spatbad, het openluchtbad met glijbanen (geopend met mooi weer vanaf de meivakantie tot begin september) en het Fonteinplein in de Holle Bolle Buiten en alle andere activiteiten in de Holle Bolle Buiten. Open zelf de poortjes met een unieke vingerscan en ontdek de belevenissen van de Holle Bolle Boom! De entreepoortjes van de Holle Bolle Boom werken alleen tijdens de openingstijden van de Holle Bolle Boom.

Tarieven2021-01-27T09:50:35+00:00

De tarieven voor de verhuuraccommodaties zijn inclusief gas, water, licht, wifi-internet en het gebruik van de overige faciliteiten zoals de Holle Bolle Boom. Per verhuuraccommodatietype geldt een maximum aantal personen dat in de verhuuraccommodatie mag verblijven.

Vingerscan2020-05-24T11:51:01+00:00

De entreepoortjes van de Holle Bolle Boom worden bediend door middel van een vingerscansysteem. Met uw vingerscan kan ons systeem controleren of u vrij toegang heeft. Na afloop van uw verblijf worden alle gegevens die bij uw vingerscan horen compleet verwijderd uit het registratiesysteem. Kinderen beneden de 7 jaar mogen niet zonder begeleiding in de Holle Bolle Plons, ook al zijn zij in het bezit van één of meerdere zwemdiploma’s. De wetgeving verplicht ons hiertoe.

Internet2021-01-27T09:51:19+00:00

Op Capfun de Bongerd is het mogelijk (zonder inlogcode) gebruik te maken van draadloos internet op uw locatie. Bij ons all-in tarief zit het gebruik van recreatief internet inbegrepen. Het up- en downloaden van zware bestanden en gamen is hierbij niet mogelijk.

Huisdieren2020-05-24T11:51:50+00:00

Huisdieren zijn niet welkom in de verhuuraccommodaties, alle horecagelegenheden, de Parkreceptie, de GRinkel, het Appeloniatheater, de Sanitair gebouwen en de Holle Bolle Boom.

Programma Animatie, Show & Beleving2020-09-11T10:06:33+00:00

Een professioneel en dynamisch team verzorgt tijdens Pasen, de meivakantie, Hemelvaart, Pinksteren en tijdens de zes weken Noord-Hollandse schoolvakantie spetterende, uiteenlopende en veelal gethematiseerde activiteiten en shows. Het uitgebreide aanbod van bruisende activiteiten is gericht op kinderen tot en met 11 jaar en hun ouders. De activiteiten zijn veelal in leeftijdsgroepen verdeeld en verspreid over de hele dag. Vleghel de Egel, GRoma, GRadette en GRadus kunnen niet wachten totdat uw kinderen er zijn. Tussen Pasen en Koningsdag en na de meivakantie is er naast de weekenden doordeweeks dagelijks een kleinschalig programma afgestemd op het aantal aanwezige kinderen. In het voor- en naseizoen hebben wij alleen in het weekend een programma, afgestemd op het aantal aanwezige kinderen. Na 1 november is er geen animatie meer, omdat dan alleen de Bongerd Studio’s geopend zijn.

De GRinkel2020-09-09T12:37:37+00:00

De GRinkel is tijdens het kampeerseizoen (van april tot oktober) dagelijks geopend voor vers afgebakken broodjes. Daarnaast kunt u bij de GRinkel terecht voor kleine dagelijkse boodschappen, lectuur en natuurlijk uw dagelijkse krant. Tevens kunt u bij de GRinkel terecht voor het huren van fietsen en skelters.

Annuleren2021-01-27T10:00:15+00:00

Annuleringen voor aankomst moeten rechtstreeks en schriftelijk aan de camping worden doorgegeven. U kunt dus uw reservering annuleren door een e-mail te sturen naar de camping. Het e-mailadres vindt u op de pagina van de camping.

Indien u bij ons de annuleringsgarantie hebt afgesloten en uw reden is een geldige (zie hiervoor de algemene verkoopvoorwaarden: www.capfun.nl/CONDITIONS_GENERALES_DE_VENTE_NL.pdf) dan vragen wij u bij de e-mail een bewijs mee te sturen. Dit kan dus bijvoorbeeld een verklaring van uw dokter zijn waarin wordt aangegeven dat het voor u wegens medische redenen niet mogelijk is om op vakantie te gaan. Vermeldt u in de e-mail ook uw IBAN en BIC (de BIC kunt u vinden op de website van uw bank) zodat de camping zo snel mogelijk over kan gaan tot de terugbetaling van het reeds voldane bedrag, minus reserveringskosten en annuleringsgarantie.

Indien u bij een externe verzekeringsmaatschappij een annuleringsverzekering hebt, dan verloopt de terugbetaling via hen. U moet dan nog wel steeds de reservering schriftelijk bij de camping annuleren. Wij raden in dit geval aan eerst contact op te nemen met de verzekeringsmaatschappij om te vragen wat zij precies nodig hebben van de camping qua documentatie. Dit kan bijvoorbeeld een annuleringsbevestiging of annuleringsnota zijn. U kunt hier dan direct om vragen in de e-mail en de camping zal u dit dan toesturen.

Reserveren2021-01-27T10:01:18+00:00

Ook voor in het voor- en naseizoen raden wij u aan te reserveren. Reserveren kan online via deze site of via de Parkreceptie. Voor uw reservering wordt er € 10,- aan reserveringskosten berekend. In de bevestiging die u ontvangt, ziet u de betalingsspreiding. 25% van de verblijfskosten dient binnen 10 dagen na reservering te zijn voldaan. Het restant uiterlijk vier weken voor aankomst.

Particuliere verhuur2021-01-27T09:54:02+00:00

Huurt u een stacaravan op Capfun de Bongerd, maar van een particuliere verhuurder? Dan hebben wij de volgende handige weetjes voor u:

 • Wij willen u er op attenderen dat de Bongerd niet garant staat of verantwoordelijk is voor de caravan die u huurt en raden u daarom aan om vooraf de caravan te komen bezichtigen.- Maak duidelijke afspraken over het aantal slaapplaatsen, de aankomst- en vertrektijden, over huisdieren, rookbeleid, schoonmaakkosten, gebruik van de inventaris en/of gasflessen en de parkeermogelijkheden.
 • Entree voor de Holle Bolle Boom zit niet in de particuliere huurprijs inbegrepen. Mocht u gebruik willen maken van de Holle Bolle Boom, dan betaalt u als huurder de reguliere entree. In het hoogseizoen is er daarnaast geen reguliere entree mogelijk in verband met de aanwezige toeristische gasten op het park. U kunt dan dus geen gebruik maken van de faciliteiten.
 • Capfun de Bongerd richt zich qua animatie en beleving op kinderen tot 11 jaar en is daarmee geen geschikt park voor tieners.
 • Capfun de Bongerd is niet verantwoordelijk en niet aansprakelijk voor de kwaliteit- prijsverhouding en netheid van de gehuurde caravan. Als huurder van een particuliere caravan bent u aan de Bongerd geen kosten verschuldigd.
Campingpark de Bongerd afstand foto
Ga naar de bovenkant