Stage Horeca

Volg je een opleiding in horeca of hotellerie? Ben je op zoek naar een uitdagende stage waar je mee draait op verschillende afdelingen van een vijf-sterren vakantiepark? Solliciteer dan op onze te gekke stage in vakantiesfeer!

De horeca van Capfun de Bongerd kent vele afdelingen bestaande uit restaurants, een Pa-Viljoen, het Waterpark en indoor plons- en speelparadijs. Bij ons leer je alles over het werken op een vijf-sterren vakantiepark en draag je bij aan de droomvakantie van onze vele gasten. Je houd je bezig met het ontvangen en bedienen van gasten in onze verschillende horeca outlets, ondersteunt op andere afdelingen en je leert werken in een groot en divers team.

Met jouw gastvrije en enthousiaste houding motiveer je andere samenwerkers en draag je bij aan een gezellige werksfeer binnen het team. Je vind het leuk om afwisselende werkzaamheden te hebben en met verschillende dingen bezig te zijn. Verder denk je graag mee over verbeteringen en ben je oplossingsgericht en creatief.

Kennis

  • Opleiding in de Horeca, hotellerie of gastvrijheidsindustrie op MBO of HBO niveau;
  • Goede beheersing van Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Kennis van de Duitse taal

Eigenschappen

  • Je bent spontaan en beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
  • Je bent representatief en enthousiast over het vak waarvoor je leert;
  • Je bent stressbestendig en kunt goed schakelen;
  • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken;
  • Je bent goed in staat om de behoefte van de gast aan te voelen en hierop in te spelen.

Arbeidsvoorwaarden

Tussen 1 april en 1 november bieden wij een afwisselende en uitdagende stage met persoonlijke, professionele begeleiding. Samen met een enthousiast, jong en divers team werk je mee in een bijzondere werksfeer waar beleving een belangrijke rol speelt. Indien er in de avond gewerkt wordt, zal er een maaltijd vanuit de Bongerd geregeld worden. Arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-verblijfsrecreatie.

Ben je geïnteresseerd?

Mail dan je sollicitatie naar sollicitatie@bongerd.nl t.a.v. Mariska Dekker