Een tot in de puntjes verzorgd camping vakantiepark.

Activiteiten op Campingpark de Bongerd

Op Campingpark de Bongerd is altijd wat te beleven!

De Holle Bolle Boom

De gethematiseerde dagattractie de Holle Bolle Boom ligt op hetzelfde park. Overdekt spelen, overdekt en tropisch spelen met en in water en op (spetter)avontuur in het openlucht speel- en waterpark. Uitdaging en afwisseling genoeg voor kinderen tot 11 jaar! Bij een verblijf op het toeristisch park is de entree voor de Holle Bolle Boom (Binnen, Buiten & Plons) inclusief. De Holle Bolle Boom is veel meer dan een indoor speelparadijs, het is een speel- en spetterbeleving! De Holle Bolle Boom is elke dag geopend van 09.30 tot 18.00 uur. In het weekend en tijdens Noord-Hollandse schoolvakanties is de Holle Bolle Boom geopend tot 19.00 uur.

Animatieprogramma

Tijdens het kampeerseizoen is er in alle Noordhollandse basisschoolvakanties zeven dagen per week een recreatieprogramma. Het energieke recreatieteam neemt bezoekers mee in avontuurlijke activiteiten en grootse evenementen. Een professioneel showteam zorgt voor dagelijkse familievoorstellingen, musicals, dinershows en straattheater. De liedjes van Vleghel en de GRebbels zingt u aan het einde van de vakantie gegarandeerd uit volle borst mee. Met al deze activiteiten en de gezellige sfeer voelt iedereen zich thuis op de Bongerd. In de weekenden van het voor-, en naseizoen wordt een aangepast programma aangeboden. Voor de actieve 50-plusser is er aqua-aerobics onder professionele begeleiding in de Holle Bolle Plons.

Buiten zwemmen, spelen en ontspannen

Op het park bevinden zich naast een zwem-speelvijver en de Holle Bolle Buiten met het waterpark ook nog diverse speeltuintjes en speeltoestellen vlakbij de locaties. Er is ook een kleine dierenweide, waar de kinderen geitjes en kippen kunnen bewonderen. Terwijl de kinderen plezier beleven aan het grootschalige aanbod van recreatiemogelijkheden op het park, kunnen ook de ouders genieten. Gooi eens een hengeltje uit in de visvijver, ontspan voor uw tent/caravan of neem een frisse duik in het gethematiseerde openluchtzwembad in de Buiten. Daag uw buren uit voor een potje Jeu de Boules of waag u op het volleybalveld. Voetballen kan op het sportveld en op het weidse Evenementenveld en op het Natuurpark kunt u fantastisch vliegeren.

Zoek & Boek

Lees onze reviews

Reserveren

Wilt u een locatie reserveren voor de vakantie van uw dromen? Dat kan online of via de telefoon (0226) 39 14 81