Een tot in de puntjes verzorgd camping vakantiepark.

Activiteiten op Capfun de Bongerd

Op Capfun de Bongerd is altijd wat te beleven!

De Holle Bolle Boom

De gethematiseerde dagattractie de Holle Bolle Boom ligt op hetzelfde park. Overdekt Spelen, overdekt Plonsen in en met water en Roetsjen in het openlucht Waterpark. Uitdaging en afwisseling genoeg voor kinderen tot 11 jaar! Bij een verblijf op het toeristisch park is de entree voor de Holle Bolle Boom inclusief. De Holle Bolle Boom is veel meer dan een indoor speelparadijs, het is een speel- en spetterbeleving! De Holle Bolle Boom is elke dag geopend van 09.30 tot 18.00 uur. In het weekend en tijdens Noord-Hollandse schoolvakanties is de Holle Bolle Boom geopend tot 19.00 uur.

Animatieprogramma

Tijdens het kampeerseizoen is er in alle Noord-Hollandse basisschoolvakanties zeven dagen per week een animatieprogramma. Het energieke animatieteam neemt gasten mee in avontuurlijke activiteiten en grootse evenementen. Een professioneel showteam zorgt voor dagelijkse familievoorstellingen, musicals en straattheater. De liedjes van Vleghel en de GRebbels zingt u aan het einde van de vakantie gegarandeerd uit volle borst mee. Met al deze activiteiten en de gezellige sfeer voelt iedereen zich thuis op de Bongerd. In de weekenden van het voor-, en naseizoen wordt een aangepast programma aangeboden.

Buiten zwemmen, spelen en ontspannen

Op het park bevinden zich naast een zwem-speelvijver en het Waterpark van de Holle Bolle Boom ook nog diverse speeltuintjes en speeltoestellen vlakbij de locaties. Op het Natuurpark staat een fantastisch Speelkasteel, een adventure golfbaan én de Pumptrack. Er is ook een kleine dierenweide, waar de kinderen geitjes en kippen kunnen bewonderen. Terwijl de kinderen plezier beleven aan het grootschalige aanbod van recreatiemogelijkheden op het park, kunnen ook de ouders genieten. Gooi eens een hengeltje uit in de visvijver, ontspan voor uw tent/caravan of neem een frisse duik in het gethematiseerde openluchtzwembad. Daag uw buren uit voor een potje Jeu de Boules of waag u op het volleybalveld. Voetballen kan in de Multisports en op het weidse Natuurpark.

Zoek & Boek

Reserveren

Wilt u een locatie reserveren voor de vakantie van uw dromen? Dat kan online of via de telefoon (0226) 39 14 81