Zelfstandig werkend kok

Heb jij de ingrediënten die wij zoeken?

Ben jij creatief, stressbestendig en bereid jij zonder moeite de meest smaakvolle gerechten? Lees dan snel verder! Als Zelfstandig werkend kok in onze twee restaurants bij Capfun de Bongerd werk je mee aan de culinaire beleving van onze gasten.

Een van onze koks, Remy zegt het volgende over werken bij de Bongerd:
“Ik werk al jaren met heel veel plezier. Het is genieten om samen met de hele keukenbrigade elke avond weer heerlijke gerechten op tafel te kunnen zetten. En dat geldt natuurlijk ook voor de goede sfeer in het team!”

Functie beschrijving:

  • Mise en place en het bereiden van de gerechten van de menukaart;
  • Meedenken en input leveren voor de nieuwe menukaart;
  • Aansturen van (junior) keukenmedewerkers en leerlingen;
  • Overige taken, zoals het controleren van kwaliteit, toezien op de naleving van HACCP-richtlijnen, verwerken van bestellingen en het schoonmaken van de werkomgeving.

Functie vereisten:

  • Aantoonbare werkervaring in de keuken als zelfstandig werkend kok.
  • Kennis van HACCP-richtlijnen en Sociale Hygiëne.
  • Leermeester diploma is een pré

Daarnaast beschik je over:

  • Een passie voor koken en enthousiasme
  • Stressbestendig, oplossingsgericht en creatief
  • Flexibel inzetbaar, ook in weekenden, avonden en feestdagen.
  • Vermogen om zelfstandig te werken en verantwoordelijkheid te dragen.

Wat wij bieden:

  • Een marktconform salaris gebaseerd op je ervaring en opleiding.
  • Een contract voor 32 of 38 uur per week verdeeld over 4 of 5 dagen;
  • Uitzicht op een vaste aanstelling;
  • 25 vakantiedagen per jaar;
  • Woon je niet in de buurt? Dan is woonruimte bespreekbaar;

Enthousiast geworden?

Bel of mail dan vandaag nog naar Mariska Dekker; 0226 – 391481 of sollicitatie@bongerd.nl